Beskyt din virksomhed

Vi dækker alle infrastrukturkomponenter inklusive computere, mobile enheder, servere og firewalls. Skaia’s sikkerhedstjenester forbedres yderligere med cloud-sikkerhedskopi og gendannelse af katastrofer, som sikrer succesfuld trusselbegrænsning og samtidig reducerer potentialet for datatab meget.

Stærkere sikkerhed, stærkere virksomhed

Vores hovedfokus er design og implementering af meget tilgængelige og specialiserede sikkerhedsløsninger til virksomheder.

Skaia tilbyder centrale løsninger, der er skræddersyet til ethvert miljø. Vi hjælper vores klienter gennem alle faser fra forberedelse og design af løsningen, over implementering og
fortsat drift og evaluering af de leverede tjenester.

Vi trives, når ting bliver kompliceret, og vores ambition er at gøre sikkerheden let for dig.

Vi tilstræber i at skabe et miljø af begejstring og venlighed i vores team, så når du snakker med teamet, bliver du mødt med  kompetent og professionel behandling.

Holder dig beskyttet

Cyber-Sikkerhed

Vi tilbyder ekspertise på efterspørgsel kombineret med direkte opdagelse og trussel om trusler, der kræves for at blokere angreb, før de skader din virksomhed. Optimer effektiviteten og beskyt kritiske aktiver.

Kameraovervågning

Fra traditionel lokal videoovervågning til avancerede IP-systemer og skybaserede opbevaringsmuligheder kan Skaia designe, installere, servicere og overvåge det rigtige videosystem til dine behov.

Persondatalovgivning

Vores GDPR Assurance-service leverer løbende administrations- og rådgivningstjenester til at hjælpe din organisation nøjagtigt med at administrere sine daglige
tilslutningspligt.

Anmod om vurdering

Hjælper dig med at finde ideelle løsninger til din virksomhed

Address(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.