Din betroede it-sikkerhedsrådgiver
At støtte vores klienter til at sikre deres forretning er en kerne del af de it-administrerede tjenester, Skaia leverer.

Forbedre din virksomheds effektivitet

Vi leverer ekspert IT-sikkerhedsrådgivning til din virksomhed døgnet rundt. Vi undersøger ethvert aspekt af din IT-sikkerhed og leverer pragmatiske, robuste løsninger og råd, du kan implementere i din virksomhed for maksimal effektivitet.

En komplet it-sikkerhedstjeneste

Cyber- og it-sikkerhed udvikler sig hurtigt og kontinuerligt, så at holde os foran kurven er af største betydning for os. Vi investerer meget i at se, lytte og spore nye trusler i cyber- og it-sikkerhedslandskabet. Skaia sikkerhedskonsulenter arbejder med dine IT- og forretningsteam for at sikre, at du har fuld synlighed og forstår potentielle trusler, der kan eksistere for din virksomhed. Vores mål er at holde dine forretningsdata og netværk sikre på alle tidspunkter.

Dine sikkerhedsmæssige behov

Udbydere af cybersikkerhed tilbyder ekspertise i de tre faser af erhvervscybersikkerhed: vurdering, beskyttelse og forebyggelse. 

Netværkssikkerhed, applikationssikkerhed samt  endpointssikkerhed sikrer optimering af din virksomheds sikkerhed

Managed security services

Optagelser kan gennemgås med flere zoom på afspilning, selv på faste linsekameraer uden at bringe billedkvaliteten.

Sårbarhedsscanninger

Du kan overvåge aktiviteten på dine overvågningsfeeds fra hvor som helst i verden, så længe du har forbindelse til Internettet.

Malware-beskyttelse

Optagelser kan gennemgås med flere zoom på afspilning, selv på faste linsekameraer uden at bringe billedkvaliteten.

risikovurdering

Risikostyring anerkender risiko, får adgang til risiko og træffer foranstaltninger til at reducere risiko såvel som foranstaltninger til vedligeholdelse af risiko på et acceptabelt niveau.

Anmod om vurdering

Hjælper dig med at finde ideelle løsninger til din virksomhed

Address(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.