Alsidig sikkerhed
Hvis du overvejer at oprette et nyt overvågningssystem,
er IP-kameraer vejen for dig

Hvad er et IP-kamera

Et IP-kamera eller et netværkskamera er et kamera, der tilsluttes direkte til din netværksrouter og ikke er afhængig af, at en computer fungerer. Data fra IP-kameraet transmitteres via netværket og kan sikkert ses fra et fjerntliggende sted.

IP-kameraers rolle
i din organisation

En vigtig fordel ved at bruge IP-netværk til overvågning er deres evne til at beskytte integriteten og tilgængeligheden af ​​registrerede
overvågningsvideo og -billeder.

Til Hvis et IP-kamera eksempelvis går offline, kan et netværksadministrationssystem straks advare administratorer, der derefter kan hvor de end er – tildel et andet kamera til at dække det område.

Hvis en lagerenhed ikke er tilgængelig, er sikkerhedskopieringslageret
kan automatisk overtage, og ingen registrerede data går tabt.

Funktioner og muligheder

Når det kommer til indsamling og behandling af videodata, er IP-kameraer det rigtige valg. Disse internetprotokolkameraer bruges i vid udstrækning som webkameraer, netværkskameraer og CCTV-kameraer, på kontorer, hjem, offentlige områder og mere. Disse kameraer fås som basisenheder, men kan endda bruges i flerkanalssystemer med avanceret software.

God billedkvalitet

ombord videoanalyse

Fjernovervågning

Udvideligt og sikkert

Intelligence og recognition software

Video Management Systems (VMS) kan kombineres med anden software for at give mulighed for applikationer såsom nummerpladergenkendelse, folk tæller og bevægelsesdetektion.

Undgå tab, tyveri og hærværk

IP-kameraer tilbyder klarhed og bredere synsvinkler. Denne kvalitet giver virksomhederne muligheden for klart at se, hvad der foregår – godt og dårligt – inden for og omkring deres anlæg.

Aktiver fjernovervågning

Du kan overvåge aktiviteten på dine overvågningsfeeds fra hvor som helst i verden, så længe du har forbindelse til Internettet.

Lossless Playback

Optagelser kan gennemgås med flere zoom på afspilning, selv på faste linsekameraer uden at bringe billedkvaliteten.

Anmod om vurdering

Hjælper dig med at finde ideelle løsninger til din virksomhed

Address(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.