Sikring af din forretningskontinuitet
Vores fjern backup-løsninger er perfekte til sikkerhedskopiering
af alt fra en delt hosting-konto til en hel server.

Dine data er vigtige

Beskytter din virksomhed mod datatab. Vores avancerede løsninger til sikkerhedskopiering af websteder og servere sikrer pålidelige og konsistente sikkerhedskopieringer, når du har brug for dem, hvilket giver dig total ro i sindet.

Vent ikke til det værste sker

Det er let at glemme sikkerhedskopier af websteder, indtil det værste sker, og du er nødt til at gendanne dine data – ikke risikere din virksomhed. Vores fjern backup-planer er lette at opsætte og med en fuld rapporteringsfacilitet, understøttet af vores 24/7 support, kan du være sikker på, at dine data er tilgængelige på det kritiske øjeblik.

Vi tilstræber i at skabe et miljø af begejstring og venlighed i vores team, så når du snakker med teamet, bliver du mødt med  kompetent og professionel behandling.

Hvad er det væsentlige for at arbejde hjemmefra?

Let at opsætte

Sætter dig kontrol
Vores hjemmeside og server backup-planer giver dig kontrol med at indstille backup-politikken, oprette tidsplaner og have opbevaringsperioder, der opfylder dine forretningskrav. Vores trinvise sikkerhedskopier på blokniveauer giver hurtig, operationel lys, backup-operationer.

Kraftig AES-Encryption

Beskytter dine følsomme data
Vi tager datasikkerhed alvorligt. Sikkerhedskopiering af websteder og servere er krypteret som standard under transmission ved hjælp af krypteringsstandarder i militær kvalitet. Du har også muligheden for at kryptere dine data i hvile, hvilket giver total ende til ende sikkerhed.

Dataintegritetskontrol

Hold dine data i kontrol
Det er let at glemme om sikkerhedskopier på webstedet, indtil det værste sker, og du finder, at dine sikkerhedskopier er mislykkede eller er korrupte. Med vores dataintegritetsrapportering kan du hvile let, at dine data er komplette og klar til at gendannes, når behovet opstår.

SQL-database-sikkerhedskopier

Sikrer databasens integritet
Databasekopieringer, hvis de ikke udføres korrekt, kan let resultere i inkonsekvente data – ikke det med os. Vores backup-løsning integreres med MySQL (inkl. MariaDB & Percona) og MS SQL for at sikre, at når data eksporteres, gør det det på en måde, der opretholder databasens integritet.

Anmod om vurdering

Hjælper dig med at finde ideelle løsninger til din virksomhed

Address(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.