Office 365: Din praktiske digitale arbejdsplads
Få adgang til dine dokumenter, e-mails, kalendere og mere, uanset hvor du er og fra en hvilken som helst Windows- eller Apple-enhed. Det er virkelig et kontor i clouden.

Office 365 til erhverv

Office 365 er en pakke med applikationer og tjenester i skyen, der gør det muligt for brugeren at kunne arbejde hvor som helst og overalt.

Office 365 er en abonnementsbaseret model, hvor organisationen faktureres månedligt eller årligt per bruger.

Applikationerne og tjenesterne er altid de nyeste versioner og fås på flere enheder. Den måde, vi kan lide at se Office 365 på, er som alt hvad du har brug for et sted.

Forbedre den måde, du gør forretninger på

Din pc er ikke længere det sted, hvor dit arbejde bor. Dit arbejde er, uanset hvor du er, Office 365 bliver det hub, der strukturerer din arbejdsdag. Med Office 365 kan brugerne have deres arbejdsplads og alt, hvad de har brug for (deres e-mails, deres applikationer og deres filer) med sig, uanset hvor de er, så du og dit team kan være i stand til at opnå mere hver dag.

Funktioner der flytter din virksomhed fremad

E-mail bygget til erhvervslivet

Din virksomhed kører via e-mail. Betro det til branchens førende inden for e-mail i forretningsklasse: Microsoft Exchange.

Altid den nyeste og største

Hver måned opdaterer Microsoft dine Word, Excel, PowerPoint og andre Office 365-apps med alle de nyeste funktioner og sikkerhedsopdateringer.

Ægte teamwork

Microsoft Teams giver et centraliseret hub for alle i din organisation til sikkert at chatte, arrangere møder og dele filer.

Planer, der rammer mærket

Med en bred vifte af Office 365-planer at vælge imellem, kan du få den kombination, der bedst passer til dine behov.

Når som helst, hvor som helst adgang

Uanset om de er på skrivebordet eller på farten, kan medarbejderne sikkert få adgang til de filer, de har brug for fra enhver enhed – med 1 TB OneDrive online fillagring.

Samarbejde, der fungerer

SharePoint gør det nemt at oprette intranet, teamwebsteder og content management systemer i hele din organisation.

Anmod om vurdering

Hjælper dig med at finde ideelle løsninger til din virksomhed

Address(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.