Gå videre

Cloud Computing bliver gradvist den foretrukne computertilstand

med forretningsdrivere såsom kapacitetsplanlægning, omkostningsreduktion og organisatorisk agility.

Oplev vores cloud solutions

Vi tilbyder effektive løsninger til Cloud support og vedligeholdelse til at hjælpe vores kunder med Cloud Storage, Privat, Public og Hybrid applikationsudvikling. 

Fra implementering af infrastrukturdesign og grundlæggende webstedsimplementering til SaaS, PaaS og IaaS applikationsudvikling imødekommer vores tjenester forskellige krav fra vores kunder.

Vi tilstræber i at skabe et miljø af begejstring og venlighed i vores team, så når du snakker med teamet, bliver du mødt med  kompetent og professionel behandling.

Cloud muliggør forretningsmobilitet som aldrig før

Arbejd overalt og når som helst og samarbejd med teammedlemmer rundt om i verden i realtid

Microsoft Office 365

Office 365 tilbyder planer (løsningspakker) designet til at imødekomme nøjagtigt den funktionalitet, du og dine brugere har brug for og integrere med dine andre Office-baserede applikationer.

Remote Backup

Hvis du har arbejdet med teknologi i meget lang tid, forstår du vigtigheden af ​​at holde dine data sikre. Brug af en ekstern sikkerhedskopitjeneste kan være en nem og omkostningseffektiv måde.

Hosted Desktop

Hosted Desktop muliggør fjernbetjening arbejder med konstant adgang til alle dine data og applikationer, sikker i den viden, at din filer er sikre og sikkerhedskopierede med fremragende support.

Anmod om vurdering

Hjælper dig med at finde ideelle løsninger til din virksomhed

Address(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.