Dit kontor overalt
Få adgang til dine it-data og applikationer hvor som helst og når som helst med enhver internetaktiveret enhed og internetforbindelse

Hvad er hosted desktop?

Hosted desktops er den moderne måde at køre alle dine Windows desktop applikationer ved hjælp af skyen. Et hosted desktop giver dig mulighed for at dele applikationer, dokumenter og data med kolleger, uanset hvor du eller de er i verden og uanset hvilken enhed du bruger. 

Fordel ved
hosted desktop

Hosted Desktops er en gennemprøvet måde at forbedre produktiviteten med brugere, der er i stand til at genoptage deres session, nøjagtigt hvor de slap og også afbryde / lukke ned på få sekunder. Det er også en rigtig sikker måde at arbejde på med flere faktorgodkendelser, sikkerhedsrettelser, der anvendes til alle brugere på én gang – fjerne afhængigheden af ​​de enkelte brugere til at udføre opdateringer, og de kan fjernes eller låses i tilfælde af en mistet enhed. Der lagres ingen data lokalt på nogen enhed, der får adgang til et hostet skrivebord, hvilket gør dem meget mere modstandsdygtige over for cyberangreb end traditionelle desktops.

Brug af hosted desktop

Det er nemt at skifte fra stedet til et hosted desktop. Skaia understøtter installation og konfiguration af dit hosted desktop. Alt hvad du skal gøre er at starte programmet, når du logger på, og du får øjeblikkelig adgang til alle de værktøjer og dokumenter, du har brug for. Det er ikke nødvendigt at købe ny hardware.

Forretningskontinuitet

Hold din virksomhed i gang med vigtige data, der er gemt i cloud, og sikker adgang til dit hostede skrivebord fra enhver enhed.

Grøn venlig forretning

Cloud-servere og hostede virtuelle desktops giver mere energieffektivitet på grund af ressourcetildelingen on-demand. Med en skyinfrastruktur får du næsten 30 gange mere energieffektivitet end med kontorservere, der kører hele dagen.

IT-integration

kombiner IT-infrastrukturen på flere kontorer og sæt dine medarbejdere i stand til at arbejde fjernt.

Bedre produktivitet

Med desktop virtualisering til erhvervslivet kan medarbejdere nå dokumenter og applikationer fra mange enheder. Dette inkluderer computere såvel som telefoner og tablets. Uanset hvor nogen befinder sig, er produktivitet mulig.

Anmod om vurdering

Hjælper dig med at finde ideelle løsninger til din virksomhed

Address(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.